Vladimir Draghia va avea parte de o surpriza uriasa cand va ajunge in tara! Iubita lui, Alice, a facut anuntul!icon photoVladimir Draghia a adus aseara patru puncte echipei sale si a contribuit la victoria Faimosilor, care s-au bucurat de o masa binemeritata cu sushi, dupa care Vladimir este innebunit.

Foarte activa pe retelele de socializare, Alice Cavaleru, frumoasa iubita a lui Vladimir Draghia a fost foarte mandra de evolutia acestuia la Exatlon Romania 26 martie, motiv pentru care il va astepta acasa cu o mare surpriza. Desi ii este dor de el, Alice spera ca Vladimir sa nu se intoarca prea curand acasa. Ea i-a si trimis un mesaj emotionant, care l-a facut pe Faimos sa planga in hohote.

„Victorie pentru Vladimir! A adus patru puncte si a mancat sushi. Ultima lui masa in Romania a fost o masa surpriza cu sushi, iar la intoarcere il voi astepta tot cu sushi. Si am si dansat toti trei in seara asta!  Multumesc, Vladimir. Eu, Zora si mama ta suntem mandre de tine”, a scris Alice pe contul de Instagram. sursa