Simona Trasca, primele declaratii despre moartea bunicii: "Durerea este prea mare. A fost ca mama mea..."icon photoSimona Trasca trece prin cli[e dificile. Una din cele mai importante fiinte din viata ei s-a stins din viata. Este vorba de bunica ei, femeia care a crescut-o de mica.

"Îmi cer scuze prietenilor şi presei, dar nu pot să vorbesc cu nimeni momentan... vă rog nu mai insistaţi... Durerea este prea mare ... Bunica mea a fost ca şi mama mea pentru că ea m-a crescut, ea mă ducea la şcoală, ea îmi dădea să mănânc, mă îmbrăca, mă spăla, cu ea dormeam când eram mică... a fost cea mai bună bunică din lume şi cel mai deosebit om...

Venea acasă desculţă de multe ori dacă vedea pe cineva amărât ea se descălţa şi îi dădea... îşi dădea şi hainele... hrănea animalele de pe stradă... era cea mai bună şi sufletistă fiinţă pe care am văzut-o în toată viaţa mea... Mamaia mea iubită nu mai e... vă rog să mă lăsaţi în durerea mea să-mi plâng bunica aşa cum e normal ... o să vă răspund când o să fiu în stare...", a scris Simona Trască pe Facebook.