La 65 de ani impliniti, Horatiu Malaele este considerat unul dintre actorii de referinta ai scenei romanesti. Fire sportiva, maestrul joaca tenis de cel putin doua ori pe saptamana cu prietenii, la o baza din parcul Herastrau.

Imagini rare cu Horatiu Malaele! Marele actor se respecta in stil japonez! Cum l-au surprins paparazzii WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIVicon photo

Cand timpul i-o permite, intre doua repetitii, Malaele isi permite luxul de a lua masa in oras la restaurante cu specific japonez, asa cum l-au surprins zilele trecute paparazzi WOWbiz.ro.

Pana sa ajunga celebru, Horatiu Malaele recunoaste insa ca a avut mult de tras. "Când m-am născut, nu erau semne de vreo reuşită a mea în viaţă. Aveam un strabism foarte pronunţat, eram dislexic şi abia citeam, toţi cei din jur râdeau de mine - profesori şi copii, eram numit "prostu' clasei”, mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate, mi se spunea mereu că desenez urât şi atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferinţă. Înţelesesem că sunt prost, urât, şi că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns, şi a vorbit puţin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi şi mi-a spus clar: “Tu eşti un geniu”. Iar eu am început să fiu”, a marturisit la un moment dat marele actor.