Horoscopul dragostei: barbati buni la pat in functie de zodieicon photoDaca esti la inceputul unei relatii sau vrei sa afli mai multe despre performantele sexuale ale unui eventual partener, horoscopul dragostei face o caracterizare a fiecarei nativ din zodiac.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Berbec

Barbatii din zodia Berbec nu pun mare pret pe dorintele si sentimentele partenerei si atat in viata cat si in pat ei sunt mereu pe fuga. Multe femei care au avut relatii cu barbati Berbec s-au declarat dezamagite de faptul ca nativii din Berbec trec peste etape rapid si nu tin cont de satisfactia partenerei.

 

Barbati buni la pat in functie de zodie: Taur

 

Expresia "a fi Taur in pat" are legatura si cu zodia cu aceeasi nume pentru ca horoscopul dragostei ii pune pe o pozitie foarte buna pe nativii din Taur. Mereu cu chef de sex si capabili sa satisfaca orice femeie, Taurii sunt considerati printre cei mai buni amanti ai zodiacului.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Gemeni

Barbatii din zodia Gemeni nu sunt foarte apreciati in horoscopul dragostei si desi pun accent pe preludiu, nu reusesc tot timpul sa se ridice la inaltimea asteptarilor partenerelor.

 

Barbati buni la pat in functie de zodie: Rac

 

Barbatii Rac sunt partenerii ideali atunci cand vine vorba despre o relatie serioasa. Horoscopul dragostei pentru Raci ii catalogheaza ca fiind stangaci uneori, dar ghidat in dormitor, un barbat Rac poate fi un partener ideal pentru o relatie de dragoste.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Leu

Mandria si vanitatea sunt doua caracteristici ale zodiei Leu. Pentru ca sunt mereu preocupati sa lase o impresie buna, horoscopul dragostei spune ca nativii din Leu sunt printre cei mai buni amanti din zodiac.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Fecioara

Barbatul Fecioara are nevoie de indrumare in dormitor, dar este capabil sa asimileze informatii foarte repede. Horoscopul dragostei apreciaza cum se descurca Fecioarele in dormitor atata vreme cat sunt ghidate de parteneri. Nativii din Fecioara pun accent mare pe dorintele partenerei si pentru ca vor sa isi satisfaca persoana de langa ei, isi dau toata silinta in relatiile intime.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Balanta

Horoscopul dragostei atrage atentia ca barbatii din zodia Balanta au tendinta sa isi insele partenerele. Desi sunt echilibrati si incearca sa ofere satisfactie partenerelor, nu reusesc de fiecare data sa isi duca iubitele pe culmile placerii.

 

Barbati buni la pat in functie de zodie: Scorpion

Horoscopul dragostei spune ca barbatii Scorpion sunt la fel de buni amanti ca si Taurii. Pentru ca au chef sa faca dragoste la orice ora, Scorpionii reusesc sa isi satisfaca partenerele in timp record.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Sagetator

Sagetatorii au nevoie de impulsuri in pat si vor sa fie surprinsi de fiecare data. Horoscopul dragostei spune ca barbatii Sagetatori pot fi alesi de femeile dornice de aventuri mai degraba decat de cele care isi doresc o relatie serioasa.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Capricorn

Capricornii au idei fixe in pat si sunt mai degraba conservatori decat deschisi la nou. Horoscopul dragostei nu ii plaseaza pe un loc fruntas pe Capricorni din cauza ca sunt foarte rigizi cand vine vorba despre sex.

Barbati buni la pat in functie de zodie: Varsator

Nativii din zodia Varsator sunt excentrici in dormitor, dar acest lucru nu este apreciat de toate femeile. Horoscopul dragostei pentru Varsatori ii caracterizeaza ca nefiind parteneri in relatii serioase pentru ca barbatii Varsator nu sunt adepti ai monogamiei.

 

Barbati buni la pat in functie de zodie: Pesti

 

Barbatii Pesti sunt destul de lenesi in pat si chiar daca uneori par ca se descurca, ei rateaza chiar in ultima clipa. Horoscopul dragostei este de parere ca daca barbatii Pesti ar avea mai multa initiativa si nu ar fi atat de statici, ar fi mai apreciati in pat.