Filmarea terifianta facuta de un reporter TVR la manastirea unde criminalul din Brasov a trait revelatia care l-a facut sa-si ucida familia! Intamplarea pare desprinsa din filmele horroricon photo

Manastirea Sinca Veche se afla in apropierea unui sat atestat inca din secolul XII. Manastirea veche este de fapt o biserica rupestra cunoscuta si sub numele de „Templul de la Sinca Veche”, ascunsa in vegetatia padurii. Este singurul lacas de cult din Romania unde gasestiinscriptionate pe pereti simboluri din alte culturi, precum: Steaua lui David, Yin si Yang, langa chipul lui Iisus.

Locul este considerat incarcat energetic iar multi dintre cei care l-au vizitat sustin ca au trait experiente la limita normalului. 

Lucian Babeanu, fost reporter al Televiziunii Romane, a povestit in publicatia Monitorul ca in 1996 a mers la Manastirea Sapata in Stanca cu un grup, pentru a realiza un reportaj. Imediat dupa ce a intrat, camera a refuzat pur si simplu sa mai raspunda la comenzi, dupa care s-a inchis. Ajuns la studio, el a hotarat totusi sa verifice daca a inregistrat ceva. Ce a vazut l-a socat pur si simplu. 

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!