Exatlon 28 martie. Intrebarea care a facut-o pe Diana Belbita sa se rusineze ca niciodata! Reactia fabuloasa a luptatoareiicon photoLa proba de recompensa, concurentii si-au pus fortele la bataie pentru o seara de neuitat. Faimosii si Razboinicii vor avea ocazia sa petreaca, asa cum nu au mai facut-o de mult timp. Echipa castigatoare se va delecta cu gustari si sucuri, va dansa pe muzica pusa de un DJ, dar mai ales, vor primi haine!

"Veti lupta pentru ceva ce n-ati mai primit de mult timp. Va asteapta multe gustari si suuri si nu vom neglija nici partea legata de distractie. Vom invita un DJ si puteti alege orice melodie vreti voi. E o petrecere extinsa la care vor participa si tineri din afara campusului pentru a raspunde nevoii voastre de a socializa. Va vom pune la dispozitie blugi, tricouri si camasa colorate. Va fi ca o iesire in oras cu prietenii.", a spus Cosmin Cernat.

 

Diana Belbita a fost intrebata de Cernat cum se va imbraca la petrecere, daca va castiga, iar intrebarea a facut-o pe Belbita sa se fastaceasca. "Nu stiu sincer, nici nu mai stiu daca stiu ce haine se potrivesc. Dupa atata timp, 3 luni petrecute aici... Moda se mai schimba, dar important e ca avem blugi. Probabil o sa aleg ceva colorat. Eu am vazut ca asa se poarta aici.", a spus ea.