Exatlon 28 martie. Imagini fabuloase cu Faimosii, imbracati in haine noi! Giani Kirita a dezvaluit de cat timp poarta aceiasi pantaloniicon photoFaimosii au primit o recompensa cum nu au mai avut parte pana acum. Dupa atatea saptamani petrecute in Republica Dominicana, departe de casa si de tot ce le aducea aminte de viata din Romania, Faimosii au petrecut in stil mare.

Imbracati in haine noi, echipa rosie a mers la o petrecere unde s-au distrat pe muzica, au dansat si s-au delectat cu mancare.

Exatlon 28 martie. Imagini fabuloase cu Faimosii, imbracati in haine noi! Giani Kirita a dezvaluit de cat timp poarta aceiasi pantaloni Inainte de marea petrecere, Faimosii s-au amuzat copios in momentul in care si-au ales hainele.

Giani Kirita a iesit cel mai tare in evidenta. El a optat pentru o pereche de pantaloni scurti inflorati si o camasa de jeansi. "Ma simt alt om. Iti dai seama, eu am venit cu doua tricouri si o pereche de shorti (n.r. pantaloni scurt). Port aceeasi pereche de shorti de 3 luni", a povestit, fara rusine, Faimosul.