Exatlon 28 martie. Cosmin Cernat le-a multumit Razboinicilor si Faimosilor! Ce anunt a facut despre emisiune: "Lucrurile s-au incheiat aici..."icon photoCosmin Cernat i-a intampinat pe Faimosi si pe Razboinici la Arena cu sincere felicitari, ca urmare a faptului ca au reusit la ultima proba sa stinga conflictul care se crease intre ei.

Dupa ce Razboinicii au concurat impotriva Faimosilor fara sa se mai bazeze pe Oltin, iar Faimosii au dat mana si s-au imbratisat cu Razboinicii, dupa ce au castigat proba, si i-au felicitat, Cosmin Cernat a apreciat aceasta atitudine.

"Ma bucur sincer si cred ca sunt in asentimentul milioanelor de romani ca dupa cea mai grea saptamana de aici, lucrurile s-au incheiat aici cu fair play, cu sportivitate si sunt convins ca vorbesc in numele milioanelor. Ma bucur ca voi toti 13 ati inteles ca aceasta emisiune este una sportiva, in care fair play ul este extrem de important. Va multumesc fiecaruia dintre voi pentru asta, pentru ca fara voi, fara aceasta munca, aceasta emisiune nu ar fi existat si nu ar fi avut acelasi succes.", a spus Cernat in deschiderea Arenei.