Exatlon 28 martie. Ce s-a auzit pe camerele din casa in discutiile dintre Razboinici? S-a intamplat imediat dupa nominalizarile de la Arena!
icon photoRazboinicii s-au intors in casa, dupa intalnirea de la Arena, in care echipa Faimosilor au fost nevoiti sa nominalizeze oamenii pentru eliminare.

In ciuda faptului ca au motive de zambet pentru ca au scapat de eliminari, Razboinicii s-au intors cu moralul tot la pamant. "M-a enervat situatia in sine. Maine as vrea sa intram toti baietii peste Cazacu, Vladimir si Giani. Deci tot ce am zi eu...nu ma mai intereseaza. Mie mi se pare ca ei au iesit bine", a spus Stefan, referitor la discursurile prezentate de Giani si Cazacu, in urma conflictelor.

 

"Au ocoli suiectul  Vladimir si Cazacu. Nu aveau ce sa zica in legatura cu ce se intampla. Si mai spun ca ei nu joaca roluri, ei joaca roluri in ficare zi.", a spus Alina. "S-a dramatizat asa mult ca parca ar fi trebuit sa ne punem in genunchi in fata loc si sa ne rugam. Ce atata dramatizare...astea sunt copilareli", a mai spus Ionut Rusu.