Dinu Pescariu a luat proportii! Cum arata fostul tenismen de cand a devenit clientul procurorilor | VIDEO EXCLUSIVicon photo

Drumurile dese la DNA au un efect ciudat pentru Dinu Pescariu. Fostul sportiv a luat proportii serioase si a inceput sa si albeasca. La 43 de ani si dupa o cariera frumusica in tenis, Dinu Pescariu ar fi trebuit sa stea linistit si sa-si numere milioanele din conturi. Din pacate, procurorii fac ce fac si cand ii e lumea mai draga se trezeste cu o convocare la sediul din Stirbei Voda.

Se pare insa ca Dinu Pescariu s-a obisnuit si cu acest stil de viata si cu o astfel de „popularitate”, asa ca nu evita iesirile in public. Fostul sportiv a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro la un centru comercial din Bucuresti. El a stat cateva minute la o cafenea, unde a vorbit la telefon, dupa care s-a mutat la un restaurant unde s-a intalnit cu frumoasa lui sotie, Letitia.

Dinu si Letitia sunt casatoriti din 2008 si au fost impreuna atat la bine cat si la rau. Din imagini pare ca cei doi au o relatie relativ buna, ei schitand chiar si un zambet, la un moment dat.