Andreea Dogaru, dupa nastereicon photoAndreea Dogaru, dupa nastere

Andreea Dogaru arata senzational la aproape trei luni de la nastere! Ea si-a facut primele fotografii cu pustiul sau!

Pe 5 ianuarie, Andreea Dogaru a devenit cea mai fericita femeie din lume! Frumoasa designera a nascut  un baietel, Frederique Bogdan, care imediat a devenit si centrul Universului ei! Drept dovada, acum la aproape trei luni de cand l-a adus pe lume, creatoarea de moda l-a si prezentat fanilor sai de pe retelele de socializare.  

“Este bucuria familiei. Mama mea este indragostita de el. Cred ca Frederique este singurul care a reusit sa o faca sa munceasca mai putin! Daca pana acum, aveam discutii cu ea si eu si fratele meu ca sta prea mult la firma, acum abia asteapta sa termine munca, sa ajunga acasa la copil”, a declarat Andreea Dogaru.

Andreea Dogaru arata senzational la aproape trei luni de la nastere! Cat de mult a slabit

In momentul in care creatoarea de moda a postat imagini cu copilul sau, imediat fanii ei au reactionat si i-au transmis numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste noua sa silueta! (intra sa vezi imagini exclusive cu Irinuca Columbeanu defiland in colectia Andreei Dogaru)

Astfel multi s-au grabit sa spuna ca Andreea Dogaru arata senzational la aproape trei luni de la nastere si nu au exagerat deloc! Designera a dat jos toate kilogramele acumulate in sarcina, in plus, are si corpul tonifiat, exact ca de pustoaica! “Nu am facut nimic special, nu am urmat nicio dieta! Am slabit pur si simplu", a spus vedeta.