Criminalul din Brasov care si-a injunghiat sotia si copiii fusese condamnat la inchisoare! Vezi ce s-a intamplat dupa ce Florin Buliga a fost prins la volan cu o alcoolemie uriasa!
icon photo

Florin Buliga este criminalul din Brasov care a ingrozit o tara intreaga dupa ce, in noaptea de luni spre marti, si-a injunghiat familia care dormea, formata din sotia de 42 de ani si copiii, o fiica de 18 ani si un baiat de 13 ani. Cateva ore mai tarziu, el a mers la sediul IPJ Brasov si le-a marturisit crima anchetatorilor. (vezi ce au descoperit anchetatorii in masina criminalului)

Criminalul din Brasov. Florin Buliga a vrut sa se sinucida

Acestia au aflat de la Florin Buliga ca, in jurul orei 03.00, acesta a mers in camerele in care dormeau soţia şi cei doi copii, si i-a injunghiat, pe rand, cu un cuţit. El a povestit că, după triplul asasinat, a mers la Mănăstirea Şinca Veche şi că avea gînduri sinucigaşe, dar nu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit planul.

Criminalul din Brasov. Florin Buliga a fost dependent de alcool

Despre Buliga, criminalul din Brasov, s-a scris ca fusese dependent de alcool. In 2006, acesta a fost oprit de un echipaj de politie care i-a luat alcoolemia, iar aceasta a fost de peste 0,8 la mie, in conditiile in care limita maxima legala este de 0,2 la mie. Lui Buliga i s-a deschis dosar penal la Judecatoria din Piatra-Neamt.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro