Cea mai sexy gimnasta romanca e ingrozita de fotografiile din copilarie! Cum arata Vanda Hadarean cu 20 de ani inainte sa devina Miss World Fitness!icon photo

Vanda Hadarean este cea mai sexy gimnasta romanca, ea castigandu-si acest statut dupa ce s-a retras din sportul de performanta. Ea a emigrat in 2006 in Canada, unde s-a dedicat fitness-ului, corpul sau fiind considerat perfect.De altfel, Vanda a cucerit patru titluri consecutive de Miss World Fitness (2008, 2009, 2010, 2011). Ea a aparut in pictoriale incendiare chiar si dupa ce a implinit 40 de ani, imaginea sa fiind cea a unei femei irezistibile.

Cea mai sexy gimnasta romanca. Vanda Hadarean a luat argintul la Olimpiada din 1992

Vanda Hadarean, cea mai sexy gimnasta romanca, a fost colega de generatie cu Lavinia Milosovici si Gina Gogean, facand si ea parte din echipa de gimnastica a Romaniei care a fost medaliata cu argint la Olimpiada de la Barcelona, din 1992.  (vezi care sunt cele mai sexy sportive in costum de baie)

Cea mai sexy gimnasta romanca: "De unde scoti pozele astea?"

O alta colega din acele timpuri, Mirela Pasca, a fost prietena cu cea mai sexy gimnasta romanca. Mirela a postat cateva fotografii de la sfarsitul anilor `80-inceputul anilor `90, cand fetele aveau 14-15 ani. In acestea apare si Vanda Hadarean, dar imaginea ei de atunci este departe de cum arata ea in prezent. De altfel, usor deranjata ca apare in alte ipostaze decat cele de femeie sexy, Vanda a intrebat: „Mirela, de unde scoti pozele astea?”