Stefan Exatlonicon photoStefan Exatlon

Stefan de la Exatlon, primele dezvaluiri despre cariera de model! Putini stiu ca sportivul a facut furori ca manechin!

Inca de la inceputul concursului din Republica Dominicana, Stefan Ionut Floroaica a fost votat de marea majoritate a publicului femin drept cel mai sexy dintre “razboinici” de la Exatlon! Cu un look mai degraba neglijent si un trup perfect, barbatul de 25 de ani a reusit sa puncteze, in special la capitolul imagine! (citeste in ce scandal urias a fost implicat Giani Kirita cu un oficial de la Dinamo)

Stefan de la Exatlon, primele dezvaluiri despre cariera de model! Cand a inceput totul

De altfel, Stefan s-a bazat pe imaginea lui de tip interesant si in trecut, in perioada in care era o persoana obisnuita! Nu degeaba,in primele aparitii sale la Exatlon, el a declarat ca are un motto dupa care se ghideaza!  “Am un singur adversar si acela este omul din oglinda”, a spus el, dovada clara ca “razboinicul” acorda o mare atentie felului in care se prezinta in fata camerelor de luat vedetei.

Pe de alta parte, putini stiu ca Stefan Floroaica a cochetat o buna bucata de vreme cu moda. (intra sa vezi cine este pana acum preferatul publicului la Exatlon)

“Inainte de a se axa pe skandenberg,Stefan a acceptat oferta unei agentii de modelling din Bucuresti pentru a deveni model! Tanarul a participat la o serie de evenimente, in calitate de manechin, in plus, a si pozat pentru anumite produse, in special vestimentare! S-a descurcat de minune, astfel incat, in primul an de facultate, a si  fost prezent in cateva filme, pe post de figurantie, in America!”, au povestit persoane apropiate “razboinicului”.