Pedofilul care a agresat cei doi copii in lift ar fi comis intre 150 si 200 de fapte. Eugen Stan e considerat "pradator sexual"

Eugen Stan, agresorul copiilor din lift, pare sa fi fost, in ultimul deceniu, un pericol public in Capitala. Anchetatorii care au stat de vorba cu el spun ca pedofilul in uniforma a fost un adevarat "pradator sexual" si ca victimele sale ar fi in numar mult mai mare decat ceea ce s-a stabilit pana in prezent, si anume patru fapte in care procurorii spun ca el este autorul.

Dosarul lui Eugen Stan se afla acum pe masa procurorilor de la Parchetul General, care vor sa adune toate datele stranse pana acum despre politistul-pedofil.

Se pare ca nu trece nicio saptamana fara ca victime sau martori sa nu treaca prin birourile anchetatorilor.

Nu de putine ori, fostul politist, despre care s-a spus ca a fost protejat de superiori, a rabufnit si a spus ca cei care il ancheteaza vor sa-i bage pe gat toate dosarele de agresiune sexuala cu autor necunoscut.

Ar fi comis intre 150 si 200 de agresiuni sexuale

Reporterii Libertatea au vorbit, sub protectia anonimatului, cu unii dintre anchetarorii care au avut ocazia sa vorbeasca, fata in fata, cu pedofilul in uniforma. "Desi sunt probate doar cateva fapte, noi suspectam ca Eugen Stan ar fi comis undeva intre 150 si 200 de agresiuni sexuale. Multe dintre victime nu au venit pentru a depune reclamatie", au precizat reporterii Libertatea.

Pe de alta parte, la un calcul simplu, daca in ultimii zece ani, Eugen Stan ar fi comis un atac la o luna, rezulta un numar de 120 de infractiuni. Dar, dupa cum au marturisit anchetatorii, el ar fi abuzat de copii si femei mult mai des decat atat.

Cert este ca nu mai e mult timp pana cand fostul agent de la "Rutiera" va da explicatii judecatorilor. Asta dupa ce procurorii au pus sechestru pe casa si autorurismul pedofilului.